Tom Bøhn leder i Søndre Land Arbeiderparti

Tom Bøhn ble på årsmøte valgt til leder i SLAP. Her har han skrevet en hilsen og presentert seg selv

Kjære medlemmer i Søndre Land Arbeiderparti.

Med ikke så rent lite skrekkblandet fryd ble undertegnede valgt som leder for partiet i 2016. Som leder for det desidert største politiske parti i kommunen, ligger det både glede og utfordringer rundt den tillit dere som medlemmer viste meg på årsmøte.

Gleder fra min side ligger i ønske om å bidra til gode politiske løsninger styrt av partiet og alle våre medlemmer. Heldigvis er det er stort engasjement blant medlemmene i partiet, og dette ønske jeg som leder å dra veksler på for at viktige og sentrale oppgaver knyttet til kommunes ve og vel, blir ivaretatt på en styrt og demokratisk måte. Slik jeg ser det, er det meninger, argumentasjon, diskusjoner og demokratiske avstemminger som skal avgjøre partiets politiske holdninger, på påvirkning og valg. Derfor oppfordrer jeg dere alle til å delta på medlemsmøtene. Om den enkelte av dere ikke har tid eller overskudd til å komme på alle møtene, plukk da ut de møtene der dere ser at det er saker som den enkelte av dere brenner for. VELKOMMEN PÅ MEDLEMSMØTENE.

Hvem er så denne nye lederen? Han bosatte seg i Hov i 1986, blir 65 til høsten, utdannet ingeniør og økonom, har arbeidet i oljebransjen, som selvstendig næringsdrivende i IKT bransjen, men sist og kanskje ikke minst 19 år i Søndre Land kommune som IKT konsulent. Uten å sette fingeren på noe, våger han påstanden, at han kjente den administrative biten i kommunen på godt og vondt, helt til han gikk av med AFP for vel to år siden. Han ønsker å trekke fram Søndre landingens fantastiske fine og åpne lynne. Dette gjelder alle dere som deltar aktivt i politikken i regi av Søndre Land Arbeiderparti, alle dere med annet politisk ståsted, men sist og ikke minst alle Søndre Landinger generelt. Den nye lederes for Søndre Land Arbeiderparti, har ingen problemer med å uttrykke honnør til Søndre landingen for den vennlighet og det engasjement jeg opplever i det daglige. Bare å kunne diskutere, på en saklig og fruktbar måte, hvor skal vi gå politisk, med folk når jeg treffer dem på Rema eller i andre settinger, sier for meg alt om Søndre landingen - LEVE SØNDRE LAND.

MVH, ny leder Søndre Land Arbeiderparti 2016, Tom Bøhn.